Bloggnorge.com // Magne Kjelstad plansak
Start blogg

Magne Kjelstad plansak

Magne Å. Kjelstad – byggkvalitet

Magne Åsmund Kjelstad

Kategori: Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Magne Åsmund Kjelstad - Skrevet onsdag 6. juli , 2016 kl. 22:29

Magne Åsmund Kjelstad har i 2016 tatt nye steg i ansvarlig søkerarbeid på Oslo Vest. Det viser seg at prisene vokser raskt, og at utbyggingsviljen er økende. Likevel ser ikke Magne Åsmund Kjelstad i PLANSAK det slik at utbyggingen på noen måte har tatt overhånd. Magne Åsmund Kjelstad har kartlagt at grøntarealene fremdeles dominerer så mye, at utbygging og prisøkninger kan fortsette i mange år framover.

Magne Åsmund Kjelstad vurderer det slik at all skriving om boligmangel, knapphet på boarealer, med videre, bygger på manglende kunnskaper om både miljø og marked. Det er store ledige utbyggingsarealer i dagens haver og ikke vel brukte grøntområder.

I tillegg skyter prisøkning og boligbygging fart fra Lillestrøm til Hamar. Magne Åsmund Kjelstad mener at prisøkning øker boligutbyggingen vil fortesette ufortrødent. Det tar flere år før loven om tilbud og etterspørssel slår inn begge veier, siden omdisponering av arealer, søknadsprosesser, planlegging og bygging, tar mange år. Magne Åsmund Kjelstad peker på at dette bortforklares og undervurderes av: politikere, utbyggere, kommuner, osv. Alle har motiv for å prøve å bortforklare markedet. Det har ikke PLANSAK og daglig leder Magne Åsmund Kjelstad.

Vår oppgave er å legge til rette for utbygging, gjennom: Arelplanlegging, arkitekttegninger, byggesøknad og leveranse av elementbygg.

Magne Åsmund Kjelstad har et stort nettverk av prosjekterende og utførende firmaer, se AS BYGGENETTVERKET på Facebook. Vi har mange flere å spille på enn dette. Vi kan ta alle oppgaver i et byggeprosjekt. Kontakt: Magne Åsmund Kjelstad –  magne@plansak.no

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.