Bloggnorge.com // Magne Kjelstad plansak
Start blogg

Magne Kjelstad plansak

Magne Å. Kjelstad – byggkvalitet

Nydelige hus fra Latvia – Magne Kjelstad plansak

Kategori: Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Nydelige hus fra Latvia – Magne Kjelstad plansak - Skrevet lørdag 12. mars , 2016 kl. 19:53

Magne Kjelstad plansak

SALG AV ELEMENTBYGG FRA BYKO-lat

 Elementbyggende vi forhandler fra BYKO-lat, er ikke ferdighus, og de er ikke noe du finner i kataloger og kan velge blant. Hva er det da?

Det er arkitekttegnede bygg, tegnet i Norge, slik du vil ha det tegnet. I retur fra Latvia får du et nøkkelferdig bygg. Det eneste som mangler er takstein/plater.

Derfor finnes det heller ikke noen kvadratmeterpris, eller modeller med nøyaktig pris, fordi det er du som kunde som avgjør hva huset ditt skal koste, fordi det er du selv som har designet det, og valgt hvordan huset skal bli.

Enkelte frykter transport, forsikring, bankgaranti, kvalitet osv. Andre ser seg blinde på prisen. Alle har vi noe å bekymre oss for, men disse tingene er ivaretatt. Det er 2 års forsikring, evt. skader under transport erstattes, bankgaranti gis, firmaet er forsikret, kvaliteten er veldig god. Dette er et firma som selger i EU/EØS området for over 550 millioner norske kroner pr år, og er en del av et konsern med 5 milliarder kroner i omsetning, Norvik konsernet. Norvik konsernet er islandsk, og BYKO er grunnlagt av islandske forretningsfolk. BYKO er et islandsk firma i Latvia. Av tallene ovenfor kan man se at man ikke trenger å frykte firmaets snarlige undergang.

Dimensjonene over driften er betydelig: 400 ansatte fordelt på hus-fabrikk og en dør- og vindusfabrikk. Mange frykter at dette ikke er etter TEK10 og de nye energikravene. Vi forsikrer at husene er bygget etter norske forskrifter. Har man levert hus i Norge? Svaret er ja. Både hus og hytter, herunder Kurt Nilssens hytte «Gitaren». Vi har referanseprosjekter fra mange norske bygder og byer, hytter, hus, tomannsboliger og leilighetsbygg. Dersom noen vil bestille et påbygg på 50 m2, mens andre vil bestille 100 hus eller 100 hytter, er alt dette mulig. Størrelsen på ditt prosjekt spiller ingen rolle, enten du bygger enebolig eller byggefelt, tomannsbolig eller blokk i 4-5 etasjer i tre. Alt går an innenfor korte tidsrom. Man kan f.eks. produsere 10 hytter pr uke, man monterer dem på 1 uke, og setter dem opp i Norge på 2 uker. Dette går unna.

Pris? Vi garanterer 5% lavere pris enn nærmeste seriøse produsent som kan tilby tilsvarende vår kvalitet.

Du kan når som helst møte oss i PLANSAK as, og du har høve til å møte adm. Dir. i BYKO, Karlis Birums jr, til enhver tid, så fremt du seriøst overveier å kjøpe våre produkter.

Det må poengteres at dette ikke handler om hverken ferdighus eller den lille fabrikken som kan selge et hus, men ikke følge opp produktet. Hos oss får du oppfølging, ikke bare på grunn av forsikringer og acheterdufrance.com garantier, men på ren og skjær æresfølelse for det arbeidet man har.

I nærmeste framtid lanseres det nye modulbygg. Her kan man velge modeller. I første omgang er disse byggene myntet på markedet for små hytter, for mennesker som har en «grønn» livsfilosofi, basert på å være miljøvennlig og energieffektiv.

Bilder av referansebygg sendes på forespørsel.

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.