Bloggnorge.com // Magne Kjelstad plansak
Start blogg

Magne Kjelstad plansak

Magne Å. Kjelstad – byggkvalitet

Delingsøkonomien

Kategori: Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Delingsøkonomien - Skrevet torsdag 26. november , 2015 kl. 09:06

Magne Kjelstad plansak

Det er ikke lurt å dele sine forretningsideer på sin blogg, men en ting er sikkert, delingsøkonomien kommer til å vokse i alle bransjer. Jeg er ikke fremmed for tanken til å bidra til dens videre utbredelse. Enkelte, som Gerd (de heter alltid Gerd), mener at det er feil, fordi en person, kalt arbeidsgiver, ikke betaler arbeidsgiveravgift. Det er ikke så trist, fordi de ansatte, som ikke er ansatt, jo vil gjøre det. Det er ikke noe nytt i dette. Det nye er at forretningsideende er blitt bedre.

Det fine med markedsøkonomien er at de bidrar til å fjerne økonomiske dinosaurer fra markedet. De er også anti korrupsjon. Telenorbossene kunne ikke løftet av røret til diktatordøtre, dersom diktatordatteren ikke hadde hatt noe annet enn en delingsøkonomi å forholde seg til. Hun kunne jo ikke kontakte 10.000 personer for å få dem til å hjelpe henne med korrupsjon. Telenor ville hatt samme utfordring. I delingsøkonomien vil næringsministerens venner forsvinne fra markedet.

Det applauderer jeg.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.