Bloggnorge.com // Magne Kjelstad plansak
Start blogg

Magne Kjelstad plansak

Magne Å. Kjelstad – byggkvalitet

Stigende arbeidsledighet

Kategori: Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Stigende arbeidsledighet - Skrevet mandag 28. september , 2015 kl. 12:59

Magne Åsmund Kjelstad PLANSAK

VG i dag vil gjerne lære oss hva vi skal gjøre dersom vi blir arbeidsledige. Jeg tror det som hjelper er å gjøre en skikkelig jobb der man er, og achaten-suisse.com holde seg oppdatert innenfor din egen jobb. Det gjelder å fylle sin stilling. Å kave med vanskelige tanker nytter lite. Så handler det om omstilling. Ingeniører kan bli matte-, fysikk, og kjemilærere.

Noen kan etablere sine egne bedrifter. Jeg har gjort det. Det blir å kaste seg ut på de tusen favners dyp, det er både spennende og givende. Har man små lån, skal man ikke se bort fra at å ta noen måneder med hus og hage, ikke blir så ille som man trodde. Merkelig nok kan det å spare bompenger og det å bake brød selv, medføre innsparinger. Er det en krise for deg i verdens rikeste land, har mange banker 3 eller 5 års avdragsfrihet.

Og tenk hvilken treningsmengde du kan legge ned før Birken.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.