Bloggnorge.com // Magne Kjelstad plansak
Start blogg

Magne Kjelstad plansak

Magne Å. Kjelstad – byggkvalitet

Flere større plan- og byggesaker på gang!

Kategori: Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Flere større plan- og byggesaker på gang! - Skrevet onsdag 27. juli , 2016 kl. 07:30

I Plansak as gleder vi oss nå over økende pågang fra folk som vil ha løst større byggesaker. Vi er nå midt i ferien, og det merkes stillstand i flere prosjekter, men vi har funnet det formålstjenlig å ta noen dager på kontoret innimellom all ferien vi har her i landet (positivt det!), for å holde tritt med oppdragsmengden. De mer offensive framstøt tar vi når oppdragsgiverne har avsluttet sin ferie og kan gi oss retningslinjer cialisfrance24.com (om de ønsker det), for det videre arbeid.

Vi puster lettet ut over å kunne jobbe i de profesjonelle og objektive kommuner, så som Oslo og Skedsmo. Det må være lov å bemerke, at dersom man f.eks følger Norges mest profesjonell kommune, Oslo, sitt opplegg i andre kommuner, kan man risikere å høre at dette ikke er bra nok. Vi er forundret over slike tilbakemeldinger, all den tid det skal være likhet for loven her i landet. Dette er et område Jan Tore Sanner bør ta en titt på.

God sommer!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.