Bloggnorge.com // Magne Kjelstad plansak
Start blogg

Magne Kjelstad plansak

Magne Å. Kjelstad – byggkvalitet

Reguleringsplan, rammesøknad, eller sett-igang søknad?

Kategori: Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Reguleringsplan, rammesøknad, eller sett-igang søknad? - Skrevet søndag 1. mai , 2016 kl. 14:08

Når folk nå begynner å se på tomter for å bygge, starter mange i den suksessfulle enden: En ferdig vedtatt byggesak. Nå er det en lang vei fram dit. Godkjenner kommunen tomta som byggeklar? Må du ha arealplan? Har du rammesøknad inne og kan dermed kontakte seriøse aktører for bygging av huset du cialisfrance24.com ønsker deg? Har du konkrete bedrifter som kan bygge huset ditt, slik at du kan sende inn en igangsettingssøknad?

Mange har ikke tenkt over disse tingene, men det bør man så absolutt gjøre. Ellers kan frustrasjonene bli mange. En del lar disse frustrasjonene hagle over de firmaer som skal ordne saken for dem på planleggingsstadiet. Man ser ikke bjelken i sin egen panne, og mener det går for sakte med alt, og at alt er for dyrt. Det er lov å mene det, men fagfolk må nødvendig armslag for å gjøre tomta byggeklar. En tomt må være byggeklar, før man bygger der. Veldig mange tror man bare kan begynne å bygge med en gang, etter de nye reglene kom ved nyttår, som man sier. Det er ikke nødvendig å gå inn på dette her.

Vi i PLANSAK AS tar jobben vår seriøst og gjør tomta byggeklar uansett. Vi kommer ofte etter dårlige firmaer og må ta en ryddejobb, der tiltakshaver/eier har kastet bort flere hundre tusen på ikke-godkjent arbeid. Vi gjør det gjerne flere ganger, vi.  Vi liker å rydde og få tingene i orden. Problemløsning er vårt spesiale. Men husk: Mange problemer = Mye arbeid. Det tar vi gjerne! tlf 41 47 88 26, Magne. Eller: magne@plansak.no

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.