Bloggnorge.com // Magne Kjelstad plansak
Start blogg

Magne Kjelstad plansak

Magne Å. Kjelstad – byggkvalitet

Magne Åsmund Kjelstad PLANSAK søker selger av elementhus

Kategori: Ukategorisert | Kommentarer er skrudd av for Magne Åsmund Kjelstad PLANSAK søker selger av elementhus - Skrevet lørdag 6. februar , 2016 kl. 13:17

Magne Åsmund Kjelstad PLANSAK

 

Magne Åsmund Kjelstad PLANSAK søker selger av elementhus. Provisjon i xxx kr pr kvadratmeter solgt. Det er en spennende utvikling i PLANSAK AS, og Magne Kjelstad plansak trenger for å skape et større trykk i markedet for salg. Det kreves et massivt påtrykk for å nå bare noen få, men vi som lite instapax firma kan bare gå smidig inn i markedet og prøve ved gode selgeregenskaper å ta den biten som er vår ut fra kompetanse og evner. Derfor kreves det bachelorutdanning, men vær vennlig å være bevisst på ditt talent, smidig og lyttende, direkte og fornuftig. Ta kontakt på magne@plansak.no og kom selv med dine synspunkter på dette, for du skal selv delta i å utforme din jobb! Reiser i inn – og utland følger innledningsvis i jobben, deretter forberedelser inne, og så salg ute. TA KONTAKT!

NYUTDANNET FORETREKKES!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.